♥️.Selamat Datang ke laman DiVA DCC ♥️. Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang mengusahakan produk kosmetik & kesihatan di bawah jenama DiVa Classic Cosmetics. Perniagaan ini untuk membantu membangun dan memperkasa kan OKU agar mereka mampu berdikari, tidak terpinggir dan lebih yakin berdaya saing dalam masyarakat normal. DiVA DCC juga memberi peluang pekerjaan kepada mereka.
Bismillah ♥️ Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang sedang melancarkan kempen mengumpul Dana PROJEK IMPIAN OKU. Tujuan Projek ini adalah untuk membantu membangunkan Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan OKU. Tujuan kemepn ini juga adalah membantu untuk membeli sejumlah Unit Mesin Cetak Braille yang sangat di perlukan mereka. Penggunaan Mesin Percetakan Braille ini bukan sahaja untuk mencetak dan menghasilkan buku-buku Braille Quran & agama, tetapi juga untuk mencetak pelbagai buku sekolah ,buku kemahiran & buku tambahan pembelajaran, terutamanya untuk kanak-kanak dengan pelbagai kecacatan yang sangat penting untuk pertumbuhan mereka. Ini juga membantu mereka menjana pendapatan berterusan melalui pencetakan buku buku braile. Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan ini juga memberi latihan kemahiran & pekerjaan bukan hanya pada golongan OKU sahaja, tetapi juga pada orang ramai terutama yang golongan yang memerlukan. Inshaa-ALLAH. ❤️ Sumbangan boleh melalui ke
DiVA CLassic Cosmetics
DiVA CLassic Cosmetics
DiVA CLassic Cosmetics

Sort by
Show result

Ada akibat buruk yang akan menimpa kita jika anda biarkan bibir terus berwarna lebam, bibir kering, bibir mengelupas,, bibir rosak, bibir hitam dan lebam akibat salah guna produk yang mengandungi bahan merbahaya.

Ramai yang terpedaya dengan harga murah dengan warna merarik tetapi boleh akibat kan kerosakan bibir jangka masa yang panjang terus membelenggu anda. Tak percaya?

Layari www.divacosmetics.my

RM49.90

Hi DiVA Sisturrrs & Assalamualaikum !

Hati-hati memilih produk lambakan dari negara jiran yang tidak pasti bahan terlarang di di luar sana kerana WALAU PUN anda hanyut dengan harga YANG MURAH,  kualiti mereka belum tentu terjamin akhirnya bibir anda yang merana !

Jika anda tidak peduli tentang kualiti, impian anda untuk mendapatkan bibir HOT sempurna memang ke laut ! 

Bagi mereka yang audah mencuba Diva Dior 3 in 1 Lipmatte ini PASTI sangat berpuas hati. Diva Cosmetics Produk Muslim , Kilang Muslim Malaysia. Grade setanding jenama mewah antarabangsa. Ianya Halal. Lulus KKM. 
Yang sudah mencuba pasti tahu yang produk ini langsung tidak sama dengan produk lain diluar sana.
Satu perkara yang ingin saya beritahu kepada anda ialah  Formulasi terbaik R&D untuk merawat, melembab, memelihara dan melindungi bibir agar kembali sihat segar ni memang terbaik.

Ramai yang terpedaya dengan harga murah dengan warna merarik tetapi boleh akibat kan kerosakan bibir jangka masa yang panjang  mungkin tidak tercapai.

Edisi Lipmatte Dior 3 in 1 ini sangat terhad. Sila dapat kan segera.
Walaupun anda ragu-ragu tapi jauh di sudut hati anda saya tahu anda mahu bibir yang HOT !

Tidak perlu ragu ragu lagi. Guna Tanpa Was Was. 

Sebarang pertanyaan boleh dibuat disini https://divacosmetics.my/products/diva-dior-lipmatte-3-in-1

RM49.90

KKM Approved.
Sangat berkesan menghilang kan garisan halus penuaan.

 

RM89.90

Hi Divas .. As Salaamualaikum !

Kami telah menemuramah individu individu penting yang mempunyai pengalaman mendalam tentang perawatan Wajah Awet-Muda dan kami mengumpulkan maklumat bertahun- tahun , mendapati hanya perkara ini sahaja diperlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang sempurnah sihat segar dan kekal keremajaan.

Kami pilih pakar R&D terbaik untuk menghasilkan produk Serum wajah yang mampu Membantu menghilangkan garisan halus, melicin kan tektur kulit wajah, menghilang kan parut, menipis kan jeragat serta membaiki sel sel kulit wajah agar berseri bercahaya.

Diva Classic Anti-Penuaan Serum mempunyai kuasa yang WANITA pasti tak sabar ingin mencuba sendiri. Kami kongsi kan sedikit keistimewaan nya selain Sunscreen SPF 30 menambah kan kualiti Serum Anti-Penuaan ini.

✔Membantu menegang & manganjal kan kulit wajah serta merta

✔Membantu merawat masalah kusam ,cela di wajah & bengkak lingkaran mata

✔Membantu mencerahkan wajah & tona kulit tak sekata

✔Membantu menghilang kan tompok hitam & jeragat

✔Perlindungan formulasi khas UV A & UV B yang efektif membantu mengelakkan proses penuaan kulit pra matang, pigmentasi & kulit kering .
 

Anda mahu tahu formulasi RAHSIA istimewa yang terkandung di dalam nya? Edisi terhad ini sangat istimewa dan rugi tidak memiliki nya.

Dapat kan segera sebelum kehabisan.

RM79.90

DiVA 3 in 1 Magic Mushrrom Sponge di formulasi khas untuk memerangkap kelembapan :

✔ Membantu menghalus kan texture kulit

✔ Kombinasi 3 in 1 menghasilkan tona sekata seluruh wajah

✔ Membantu melembab dan glowing kan kulit wajah berbanding sponge biasa

✔ Multi penggunaan sehebat Mekap Artis Profesional.

 

RM29.90

Diva All Day Flawless Glowing BB CReam - SPF 30

BB Cream Terbaik – Hai, DiVASSS!
Ketika ini, wanita terus dituntut untuk terus tampil secara menarik. Namun, ada kalanya kita terlalu sibuk dan lelah untuk berdandan, bersolek atau cuaca sedang terlalu terik, sehingga menggunakan foundation yang tebal bukanlah pilihan yang tepat.

Nah, kalau sudah seperti itu ada baiknya kalau anda mencuba alas bedak berbentuk Blemish Balm (BB) cream. Sesuai dengan namanya, BB Cream berfungsi meratakan warna kulit dan menyamarkan ketidak sempurnaan pada wajah.

Blemish sendiri menggambar kan erti noda atau cela kulit. Pada awalnya, produk ini dibuat untuk menutupi noda, misalnya pada kulit yang mengalami pengelupasan. Namun, seiring waktu, BB cream terus dikembangkan dan diberi tambahan bahan pelembap serta bahan-bahan kecantikan lainnya.

BB cream memiliki banyak manfaat. Tidak hanya untuk makeup, tetapi juga skincare, seperti serum, tabir surya, dan base makeup. Jadi, Anda hanya memerlukan satu produk saja untuk makeup dan perawatan kulit!

BB Cream biasa dilengkapi moisturizer serta primer, sehingga anda mendapatkan berbagai manfaat dalam satu produk. Berbeda dengan foundation, BB Cream memiliki tekstur nano yang lebih cair dan tidak menyumbat pori-pori.

Ketika ini sudah terlalu banyak lambakan BB Cream di pasaran. Tapi, jangan khawatir! Diva Cosmetics telah merangkum antara BB Cream terbaik agar semua dapat tampil cantik natural setiap hari!

Walaupun sama-sama BB cream, tiap produk memiliki karakteristik yang berbeza. Ada yang daya coverage-nya tinggi, ada juga yang rendah. BB cream yang mudah diratakan dan mampu menyembunyikan kekurangan wajah dengan baik adalah produk yang ideal lagi hebat !. Namun, Anda pasti ingin memilih produk yang hasil akhirnya sesuai dengan selera Anda, kan?

Jika Anda senang dan selesa dengan natural makeup, pilihlah BB cream bertekstur ringan. Tekstur yang ringan tersebut akan mudah menyatu dengan kulit wajah Anda. Kulit jadi tampak mulus tanpa kesan berlebihan. Itu yang kami hasilkan di Diva BB Cream ALl Day Flawless Skin

Sedangkan, bagi Anda yang ingin menutupi masalah kulit kemerahan dan warna tidak merata, pilih tekstur yang kental. BB cream bertekstur kental memiliki daya coverage tinggi yang dapat menutupi kekurangan wajah dengan baik atau pilihan yang paling baik, sapu kan Diva Premium Anti AGing Serum

Pemilihan warna juga penting untuk dilakukan. BB cream berwarna terang memang dapat membuat tone wajah lebih cerah. Akan tetapi, warna kulit menjadi terkesan tidak natural dan seperti topeng.

Untuk mencegahnya, pilihlah warna yang mirip dengan warna area rahang dekat leher. Hal ini dilakukan agar warna wajah dan leher Anda tidak berbeza. Makeup anda juga akan terlihat lebih natural lebih menarik.

Tidak ada lagi breakout dengan formula bebas minyaknya

Diva All Day Flawless BB cream yang satu ini memiliki kandungan yang bebas minyak, paraben, zat pewangi, dan dijamin tidak akan membuat Anda mengalami breakout. Apabila Anda mencari BB cream yang WOW dipakai harian, dalam masa yang sama mahu menyembunyikan segala kekurangan di wajah, pilihlah produk ini.

Ianya diformulasikan dengan teknologi penyerap minyak hingga 150 kali lebih efektif yang sekaligus meminimalkan pori-pori besar. Anda yang memiliki jenis kulit berminyak tidak perlu lagi membawa kertas minyak! Selain itu, produk ini memberikan hasil akhir shimmering dengan perlindungan SPF 30.

#RahsiaWanitaHebat

RM89.90