♥️.Selamat Datang ke laman DiVA DCC ♥️. Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang mengusahakan produk kosmetik & kesihatan di bawah jenama DiVa Classic Cosmetics. Perniagaan ini untuk membantu membangun dan memperkasa kan OKU agar mereka mampu berdikari, tidak terpinggir dan lebih yakin berdaya saing dalam masyarakat normal. DiVA DCC juga memberi peluang pekerjaan kepada mereka.
Bismillah ♥️ Kami adalah Social Enteprise Malaysia berdaftar yang sedang melancarkan kempen mengumpul Dana PROJEK IMPIAN OKU. Tujuan Projek ini adalah untuk membantu membangunkan Pusat Pembangunan Kretiviti & Latihan Kecermelangan OKU. Tujuan kempen ini juga adalah untuk membeli sejumlah Unit Mesin Cetak Braille yang sangat di perlukan mereka. Keperluan ini bukan sahaja untuk mencetak dan menghasilkan buku-buku Braille Quran & agama, tetapi juga untuk mencetak pelbagai buku sekolah ,buku kemahiran & buku tambahan pembelajaran, terutamanya untuk kanak-kanak yang dilahirkan dengan pelbagai kecacatan. Latihan dari awal ini yang sangat penting untuk pertumbuhan mereka. Selain itu juga akan membantu Pusat Latihan Kecermelangan menjana pendapatan berterusan melalui pencetakan buku buku braile. Pusat Pembangunan Kretiviti & Latihan Kecermelangan juga akan memberi latihan kemahiran & pekerjaan bukan hanya pada golongan OKU sahaja, tetapi juga pada orang ramai terutama yang golongan yang memerlukan. Inshaa-ALLAH. ❤️ Sumbangan boleh melalui ke
RM79.90
DiVA - Premium Anti-Aging Serum SPF 30
Price RM79.90
Brand DiVA CLassic Cosmetics
Availability 100
Quantity
This product has a maximum quantity of 100
Description
Highlight

Hi Divas .. As Salaamualaikum !

Kami telah menemuramah individu individu penting yang mempunyai pengalaman mendalam tentang perawatan Wajah Awet-Muda dan kami mengumpulkan maklumat bertahun- tahun , mendapati hanya perkara ini sahaja diperlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang sempurnah sihat segar dan kekal keremajaan.

Kami pilih pakar R&D terbaik untuk menghasilkan produk Serum wajah yang mampu Membantu menghilangkan garisan halus, melicin kan tektur kulit wajah, menghilang kan parut, menipis kan jeragat serta membaiki sel sel kulit wajah agar berseri bercahaya.

Diva Classic Anti-Penuaan Serum mempunyai kuasa yang WANITA pasti tak sabar ingin mencuba sendiri. Kami kongsi kan sedikit keistimewaan nya selain Sunscreen SPF 30 menambah kan kualiti Serum Anti-Penuaan ini.

✔Membantu menegang & manganjal kan kulit wajah serta merta

✔Membantu merawat masalah kusam ,cela di wajah & bengkak lingkaran mata

✔Membantu mencerahkan wajah & tona kulit tak sekata

✔Membantu menghilang kan tompok hitam & jeragat

✔Perlindungan formulasi khas UV A & UV B yang efektif membantu mengelakkan proses penuaan kulit pra matang, pigmentasi & kulit kering .
 

Anda mahu tahu formulasi RAHSIA istimewa yang terkandung di dalam nya? Edisi terhad ini sangat istimewa dan rugi tidak memiliki nya.

Dapat kan segera sebelum kehabisan.