♥️.Selamat Datang ke laman DiVA DCC ♥️. Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang mengusahakan produk kosmetik & kesihatan di bawah jenama DiVa Classic Cosmetics. Perniagaan ini untuk membantu membangun dan memperkasa kan OKU agar mereka mampu berdikari, tidak terpinggir dan lebih yakin berdaya saing dalam masyarakat normal. DiVA DCC juga memberi peluang pekerjaan kepada mereka.
Bismillah ♥️ Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang sedang melancarkan kempen mengumpul Dana PROJEK IMPIAN OKU. Tujuan Projek ini adalah untuk membantu membangunkan Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan OKU. Tujuan kemepn ini juga adalah membantu untuk membeli sejumlah Unit Mesin Cetak Braille yang sangat di perlukan mereka. Penggunaan Mesin Percetakan Braille ini bukan sahaja untuk mencetak dan menghasilkan buku-buku Braille Quran & agama, tetapi juga untuk mencetak pelbagai buku sekolah ,buku kemahiran & buku tambahan pembelajaran, terutamanya untuk kanak-kanak dengan pelbagai kecacatan yang sangat penting untuk pertumbuhan mereka. Ini juga membantu mereka menjana pendapatan berterusan melalui pencetakan buku buku braile. Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan ini juga memberi latihan kemahiran & pekerjaan bukan hanya pada golongan OKU sahaja, tetapi juga pada orang ramai terutama yang golongan yang memerlukan. Inshaa-ALLAH. ❤️ Sumbangan boleh melalui ke
RM89.90
DiVA - Premium Anti-Wrinkle Moisturizer
Price RM89.90
Brand DiVA CLassic Cosmetics
Availability 500
Quantity
This product has a maximum quantity of 1000
Description
Highlight

KKM Approved.
Sangat berkesan menghilang kan garisan halus penuaan.

 

Edisi Kesihatan Kulit Wajah DIVA Classic Cosmetics ini setanding jenama terkenal antarabangsa. Formulasi ramuan istimewa Halal serta berkualiti Premium khas dicipta untuk mereka yang cerewet tentang pemilihan kualiti produk serta mereka yang mempunyai masalah kulit wajah yang rosak, kering, kusam, jeragat, parut jerawat dan garisan penuaan.

Diva PURE & LUXURIOUS PREMIUM MOISTURIZER formuslasi istimewa, bertindak pantas membantu merawat, melembab, memelihara & melindungi serta mencerah kulit wajah yang kusam penuh cela. Mengandungi SPF 30 memberi perlindungan pancaran ultra UV dan menghidrasi kulit sepanjang hari . Formulasi terkini Diamond Crystal Clear Skin menyerap dengan cepat ke dalam lapisan kulit. Pelembab ini sesuai dengan kulit wanita Asia yang mengimpikan kulit wajah sihat, segar, flawless, glowing berseri seri serta awet muda

Ianya diaktifkan dengan formula ultra-hydrating formulasi yang berupaya untuk melembap dan melindungi kulit sepenuhnya dari sinaran terik matahari. Tiada lagi masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak bermaya!


Masalah Jeragat? InshaaALLAH, Hilang secara semulajadi jika pemakaian berterusan secara berdisiplin. Yang penting RAJIN! Kerana formulasi khas sangat membantu melembab merawat memelihara dan melindungi wajah anda.
Sapu kan Diva Moisturizer 2 x sehari, Ceria kan diri & tenang tenang sahaja menjalani kehidupan anda.

Diva Pure & Luxurious Mositurizer antara pelembab wajah Terbaik keluaran Muslim Bumiputera Malaysia. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Buatlah keputusan ini agar anda tidak kempunan di lain hari untuk mendapatkannya. https://www.facebook.com/divacosmetics.my/