♥️.Selamat Datang ke laman DiVA DCC ♥️. Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang mengusahakan produk kosmetik & kesihatan di bawah jenama DiVa Classic Cosmetics. Perniagaan ini untuk membantu membangun dan memperkasa kan OKU agar mereka mampu berdikari, tidak terpinggir dan lebih yakin berdaya saing dalam masyarakat normal. DiVA DCC juga memberi peluang pekerjaan kepada mereka.
Bismillah ♥️ Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang sedang melancarkan kempen mengumpul Dana PROJEK IMPIAN OKU. Tujuan Projek ini adalah untuk membantu membangunkan Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan OKU. Tujuan kemepn ini juga adalah membantu untuk membeli sejumlah Unit Mesin Cetak Braille yang sangat di perlukan mereka. Penggunaan Mesin Percetakan Braille ini bukan sahaja untuk mencetak dan menghasilkan buku-buku Braille Quran & agama, tetapi juga untuk mencetak pelbagai buku sekolah ,buku kemahiran & buku tambahan pembelajaran, terutamanya untuk kanak-kanak dengan pelbagai kecacatan yang sangat penting untuk pertumbuhan mereka. Ini juga membantu mereka menjana pendapatan berterusan melalui pencetakan buku buku braile. Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan ini juga memberi latihan kemahiran & pekerjaan bukan hanya pada golongan OKU sahaja, tetapi juga pada orang ramai terutama yang golongan yang memerlukan. Inshaa-ALLAH. ❤️ Sumbangan boleh melalui ke
RM35.00
Kopi Pear'll Harumnita
Price RM35.00
Brand AS Legacy
Availability 100
Quantity
This product has a maximum quantity of 100
Description

 

HARUMNITA PEAR’LL COFFEE KHASIAT KOPI HARUMNITA 

  • Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
  • Mengurangkan paras gula darah
  • Mengurangkan paras kolesterol
  • Meningkatkan stamina
  • Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh.
  • Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido.
  • Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita.
  • Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause.

CARA PENGGUNAAN

Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi yang hebat.

HARGA WM RM 35.00

EM RM 38.00

SGD/BND $15