♥️.Selamat Datang ke laman DiVA DCC ♥️. Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang mengusahakan produk kosmetik & kesihatan di bawah jenama DiVa Classic Cosmetics. Perniagaan ini untuk membantu membangun dan memperkasa kan OKU agar mereka mampu berdikari, tidak terpinggir dan lebih yakin berdaya saing dalam masyarakat normal. DiVA DCC juga memberi peluang pekerjaan kepada mereka.
Bismillah ♥️ Kami adalah Social Entrepreneur Malaysia yang sedang melancarkan kempen mengumpul Dana PROJEK IMPIAN OKU. Tujuan Projek ini adalah untuk membantu membangunkan Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan OKU. Tujuan kemepn ini juga adalah membantu untuk membeli sejumlah Unit Mesin Cetak Braille yang sangat di perlukan mereka. Penggunaan Mesin Percetakan Braille ini bukan sahaja untuk mencetak dan menghasilkan buku-buku Braille Quran & agama, tetapi juga untuk mencetak pelbagai buku sekolah ,buku kemahiran & buku tambahan pembelajaran, terutamanya untuk kanak-kanak dengan pelbagai kecacatan yang sangat penting untuk pertumbuhan mereka. Ini juga membantu mereka menjana pendapatan berterusan melalui pencetakan buku buku braile. Pusat Kretiviti & Latihan Kecermelangan ini juga memberi latihan kemahiran & pekerjaan bukan hanya pada golongan OKU sahaja, tetapi juga pada orang ramai terutama yang golongan yang memerlukan. Inshaa-ALLAH. ❤️ Sumbangan boleh melalui ke
RM49.90
Diva Dior 3 in 1 Lipmatte - Halal .
Price RM49.90
Brand DiVA CLassic Cosmetics
Availability 100
Quantity
This product has a maximum quantity of 100
Description
Highlight

Ada akibat buruk yang akan menimpa kita jika anda biarkan bibir terus berwarna lebam, bibir kering, bibir mengelupas,, bibir rosak, bibir hitam dan lebam akibat salah guna produk yang mengandungi bahan merbahaya.

Ramai yang terpedaya dengan harga murah dengan warna merarik tetapi boleh akibat kan kerosakan bibir jangka masa yang panjang terus membelenggu anda. Tak percaya?

Layari www.divacosmetics.my